OM OSS

STIAN SØRLIE MOTORSPORT

Stian Sørlie Motorsport ble til i 2000, etter å ha vært aktiv i gokartsporten siden 1994. I dag er firmaet Norges ledende motorsportsbutikk til bilsport og karting. Butikken fikk nye lokaler feb.2015 i Heliveien 2 i Spydeberg, hvor man har stort lager, butikk, motorverksted, kurslokaler og fotostudio.

Vi er også tilgjengelig på de fleste gokart løp på Østlandet, men dukker også opp på landsdekkende løp på Vestlandet. Lastebilen er fornyet i 2017 med helt ny innredning for å kunne serve våre gokart kunder med alle deler til sporten under løp og trening.

Stian Sørlie Motorsport har et mål om å levere gode produkter til fornuftige priser, samt å stadig ha det aller meste på lager til enhver tid. Kundegruppen er bred, men i hovedsak leverer vi varer til gatebiler, racing, bilcross, rally, rallycross, karting, offshore og MC.

Nettbutikken stianmotorsport.no skal sikre at du som kunde kan til en hver tid, handle dine varer enkelt og få det tilsendt i posten med kort leveringstid.

Det er seks ansatte, hvor alle er spesialisert seg på hver sine områder for å kunne levere det mest optimale til våre kunder.

stian sørlie

STIAN SØRLIE – DAGLIG LEDER SK SERVICE AS
stian@flatout.no

Med over 20 års erfaring fra både bilsport og karting på toppnivå, så kan Stian hjelpe deg med det meste. Er det ting han ikke kan svar på, kontakter han dem som kan gi riktig svar til deg som kunde. Stian startet sin karriere i gokart og er fortsatt eneste fører som har vunnet en EM runde i den grommeste klassen. Videre gikk turen til Formel Bil. Han avsluttet sin kartiere hos BMW Motorsport i Langdistanse løp på Nürburgring.  Selv om Stian ikke har kjørt aktivt Rally / Rallycross har han testet blant annet WRC biler og mye annet gøy.

amund dahler

AMUND DAHLER – Gokart tekniker
amund@stianmotorsport.com

Dette er han du skal prate med om du trenger profesjonell hjelp til overhaling, service til din gokart og gokartmotor. Dette utføres i vårt motorverksted som ligger garasjen vedsiden av vår butikk. Amund er ute på gokart-baner hele sommeren. Både på løp og trening med lastebilen.

kirsti sorlie

KIRSTI SØRLIE – Økonomi

kirsti@stianmotorsport.com

Har du spørsmål om faktura eller andre ting som har med øknomi er det Kirsti du skal snakke med. Kirsti har også lang erfaring fra bilindustrien med deler hvor hun blant annet har jobbet for Ford i en årekke.

camilla smistad tofterå

CAMILLA SMISTAD TOFTERÅ – MARKEDSFØRING OG FOTOGRAF
foto.camilla@gmail.com

Husets fotograf, som produserer vår markedsføring, samt fotograferer 95% av alle våre produkter. Vi er stolte over å kunne ha egne bilder på alt vi selger. Camilla har dessuten eget fotostudio i 2.etg, hvor hun også tar i mot egne kunder. Nyfødte, barn, bryllup. Med stor motorsport interesse er hun også aktiv på banen med kamera på Gatebil og gokartløp. Trenger du bilder til egen markedsføring i f.eks bilsport/karting, da er det bare å ta kontakt.